Maakt sales ook echt sales?

Sales is goed meetbaar qua resultaat. Vooral nieuwe business is goed te meten. Maar kijk uit! Focus op nieuwe business is een must, maar verlies je huidige klanten niet uit het oog!

Incentive acties kennen we allemaal. Klinkende campagnes om nieuwe klanten te winnen. De kortingen die je als nieuwe klant krijgt vliegen je om de oren. En je bestaande klanten worden vergeten en blijven de volle pond betalen.

Het binnenhalen van nieuwe klanten is nodig. Grip houden op je bestaande portefeuille een must! En daarbij komen diverse vragen aan bod. We doen een opsomming van vragen die tijdens de training sowieso aan bod komen.

  • Wil je een groot bereik met goede naamsbekendheid? Of juist een goede naam bij een kleine groep
  • Hoe communiceer je met een (aspirant) klant?
  • Welke omzetdoelen stellen we vast en hoe zorgen we dat deze bereiken?
  • Welke middelen zetten we in?
  • Hoe richten we loyaliteitsprogramma’s goed in?
  • Hoe gaan we om met de sociale media?

ProfitMakers: omzetvergroters & winstverhogers!

Salesplan

Wij gaan graag met jouw salesafdeling aan de slag. Samen maken we een salesplan. Wij willen jou verder helpen, op basis van no cure no pay. Wij geloven dat we jouw omzet kunnen vergroten en jouw winst kunnen verhogen. Je betaalt ons pas als er resultaat is.

Daag ons uit!
Bel vandaag nog 075 369 00 55. Dan maken we direct een afspraak om kennis te maken. Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.